"Het gaat om hoe je naar de toekomst kijkt"

Ben Woldring

Ben Woldring kwam op zijn 13e in aanraking met het bouwen van websites door een uit de hand gelopen schoolopdracht. Zijn docent Informatica had hier zelf weinig kaas van gegeten dus haalde Ben zijn kennis uit de bibliotheek. Hij ontwikkelde Bellen.com, een website die telefoontarieven vergelijkt. Met de Bencom Group is hij momenteel leider in de markt voor onafhankelijke vergelijkingssites.

In een openhartig gesprek met Kees de Jong vertelt Ben Woldring wat je doet als je op je dertiende ineens in de zakelijke spotlights staat, hoe je reageert als je door een softwarefout ineens overstelpt wordt met klachten en hoe het voelt als je vader je privéchauffeur is.

Wat is jouw mening over Groeifactor? Hoe kunnen wij de ondernemersverhalen nog beter aan laten sluiten op jouw groeiambitie? Laat het ons weten en vul de enquête in.