"Afkijken is beter dan zelf het wiel uitvinden"

Theo Hendriks - SLG

Binnen tien jaar heeft Theo Hendriks een bedrijf met duizend man personeel opgezet. Hij ontdekte een nieuwe Nederlandse markt voor sport- en fitnessconcepten, in Amerika en Engeland. Hij wilde de grootste van Europa worden, tot hij zich realiseerde dan alleen nog maar met cijfers bezig te zijn. Hij stelde zijn doel bij naar de beste van Europa worden. Daarmee meer focussen op kwaliteit dan kwantiteit. In 2009 ontving hij de European Leadership Award.

Kees de Jong en Theo Hendriks zijn beide coach en mentor bij NLgroeit. In een gesprek tussen twee ervaren ondernemers worden lessen gedeeld. Theo vertelt over de keerzijde van zijn succes. Ze bespreken het belang van goed personeel en dat problemen altijd opgelost kunnen worden.