Weer even tijd voor jezelf

Op een werkdag kan je aardig meegaan in alle taken die moeten gebeuren. Laat staan als het een drukke dag is. Stop jij wel eens een momentje om te checken hoe het met je is? Ervaar je druk, stress, vermoeidheid of juist energie en flow? Is er ruimte voor jou in je agenda?

time 12:00 - 12:30 date 1 maart 2021 digitaal event Digitaal event prijs Gratis Meld je aan externe link

Op een werkdag kan je aardig meegaan in alles wat moet gebeuren. Zeker op een drukke dag. Stop jij wel eens een momentje om te checken hoe het met je is? Ervaar je druk, stress, vermoeidheid of juist energie en flow? Is er ruimte voor jou in je agenda? Tijdens dit mini-event neemt Sip je mee om even op adem te komen. Het is een moment om te beseffen waar je uithangt. Te voelen en bezinnen. En wie weet voel je daarna -nog beter- wat goed is voor jou.

Geen meditatie
We gaan op zoek naar wat voor jou werkt. Deze tijd is immers helemaal van jou en van niemand anders. Aan de hand van (ogenschijnlijk) simpele oefeningen, gewoon vanachter je computer ga je ervaren hoe het nu met je is. Sip Koole begeleid je door ervaringsoefeningen waarin we sensorisch gaan voelen hoe het met je is. Niet meer en niet minder.

 

Dit mini-event duurt een half uurtje en organiseren we twee keer. De sessies zijn iets anders maar met dezelfde opzet. Je kan dus kiezen welk moment het fijnst is voor jou, of je doet lekker aan beide mee!

Aanmelden voor de andere sessie op 11 februari kan hier

Wie is Sip?

Een lange loopbaan als coach en trainer in o.a. reïntegratietrajecten, maar ook bij accountantskantoren bracht Sip Koole waar ze nu staat. Eigenaar van training en organisatieadvies bureau Spijkman.

Heel graag luistert Sip naar wat haar gesprekspartner (niet) zegt, kijkt ze naar wat ze ziet gebeuren en merkt op wat ze voelt in gesprek met de ander. En stelt díe vragen die deskundig omzeild worden.

Deel dit artikel