Krijg je het warm van al die klimaatstress?

Klimaatprutser met een missie, maak nu kennis met Gwen Jansen. Tijdens dit event geeft ze je praktische tips en tools om niet alleen energiezuiniger te leven maar ook nog eens met meer woon/werkplezier en-comfort. Weg met de klimaatstress.

time 15:00 - 16:00 date 10 juni 2021 digitaal event Digitaal event prijs Gratis Aanmelden (via Eventbrite) externe link

Verduurzamen, de energietransitie, klimaatverandering… We maken ons zorgen. We voelen ons schuldig en weten vaak niet hoe we positief kunnen bijdragen. Gwen Jansen ging op zoek naar praktische oplossingen voor in en om haar huis. Met de belangrijke voorwaarde: het moest niet te veel kosten.

Denken in mogelijkheden
Ze paste veel trucs toe. Van verwarmde kussens i.p.v. terrasverwarmers, ecopads voor langer vers fruit, tot ventilatoren onder de verwarming. Zo daalde elke maand haar energierekening. En nu noemt Gwen zichzelf een klimaatprutser en roept ze iedereen op dit ook te worden. Laat dit event jouw startpunt zijn en denk ook in mogelijkheden!

Duurzame mobiliteit
Tijdens dit event geeft Gwen je allemaal praktische voorbeelden. Zodat jij in je bedrijf, huis of werkplek direct aan de slag kan. Voor Gwen is de volgende stap ‘mobiliteit’, hier zijn ook nog mooie praktische stappen te maken. Haar eerste verkenning op dit onderwerp zal ze met ons delen. Wist je bijvoorbeeld dat het beter is voor het klimaat om je auto door de wasstraat te halen dan voor de deur te wassen? Misschien heb jij ook nog wel tips voor ons.

Maatschappelijke impact
Minder energieverbruik betekent minder kosten maar is ook beter voor het milieu. Met deze praktische tips bespaar je én boek je winst qua woon/werkcomfort. Voor jou, je leefomgeving en de toekomstige generaties.

Wie is Gwen?

Een klimaatprutser met een missie, zo noemt Gwen zichzelf. Enthousiast en vol passie zet ze zichzelf elke dag in om de wereld een stukje schoner te maken. Daarnaast is ze film- en documentairemaker, TV producent (Green Make Over) en voorzitter van de stichting Utrecht 4 Global Goals en wordt ze regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of talkshowhost. En ze is een lieve moeder van haar 2 dochters.

Deel dit artikel