Klimaatpositief ondernemen en samenleven

Hoe duurzaam is jouw bedrijf? En wat doe je eraan om (nog) meer te verduurzamen? Er zitten mogelijkheden in onverwachte hoek. Daarover vertelt Geanne van Arkel, duurzaamheidsambassadeur. Zij daagt je uit met haar missie ‘Climate Take Back’ speciaal voor toekomstgerichte ondernemers. Tijdens dit webinar leer je van haar ervaringen en krijg je tips om zelf klimaatpositief te ondernemen.

time 16:00 - 17:00 date 23 november 2020 digitaal event Digitaal event prijs Gratis Aanmelden (via Eventbrite) externe link

Biodiversiteit, wat betekent dat ook alweer?
De documentaire A life on Our Planet van David Attenborough kan je bijna niet ontgaan zijn en anders is het zeker een aanrader. Al is het confronterend. David eindigt  met zijn missieverklaring. Hij benadrukt het belang van biodiversiteit en de overgang op hernieuwbare energie. Elk onderdeel in de natuur heeft effect op de omgeving. Hij laat aan de hand van voorbeelden zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om het roer om te gooien. Op kleine schaal is het al gelukt om biodiversiteit en daarmee de natuur te herstellen. Dat stemt optimistisch.

Er kan meer op de weg naar klimaatpositief
Geanne van Arkel daagt ons uit om nog verder te gaan dan onze negatieve impact te beperken en onze CO2-uitstoot te verlagen. Ze deelt hoe het bedrijf Interface regenererend is gaan ondernemen door te functioneren als de natuur. Hiermee creëer je een klimaat dat goed is voor al het leven op aarde.

Bij MKB Brandstof dromen we van een wereld waarin mensen in balans zijn met elkaar en de natuur. En daarbij hebben we de missie dat in 2025 al onze klanten klimaatpositief onderweg zijn. In dit webinar krijg je als ondernemer een nieuwe kijk op duurzaamheid en ideeën voor duurzame innovaties. Geanne zal ingaan op vragen. Heb je die al vooraf, laat het ons dan weten.

Wie is Geanne

Als gedreven duurzaamheidsambassadeur verbindt Geanne van Arkel bedrijven en maakt ze MVO persoonlijk. Tijdens dit webinar over klimaatpositief ondernemen en samenleven zal ze ons meenemen in haar kijk op duurzaamheid. Geanne verdiende haar sporen bij Interface, pionier en koploper in duurzame vloeroplossingen. Zij was ook de Duurzame MVO-manager van het jaar 2018. Luister en praat mee met deze ambitieuze en gedreven persoonlijkheid.