Haal meer uit je zakelijke netwerk

Heb je ooit een LinkedIn-profiel aangemaakt en doe je er niks meer mee? Of gebruik je LinkedIn wel regelmatig en wil je meer weten over deze online tool? Meld je dan aan voor deze live webinar/online workshop LinkedIn.

time 14:00 - 15:00 date 22 oktober 2020 digitaal event Digitaal event prijs Gratis Aanmelden (via Eventbrite) externe link

Kennis delen en kansen creëren als professional gebeurt dagelijks op LinkedIn. Jouw account is een levend document dat je continu kunt aanpassen. Trainer Kirsten van Loon deelt graag haar kennis over dit platform. Je gaat aan de slag met het aantrekkelijker maken van je LinkedIn-profiel, je leert hoe je een goede post maakt en je krijgt de kans om jouw vraag te stellen over netwerken en LinkedIn. Maak jezelf en jouw werkgever zichtbaarder, bouw je netwerk en maak verbinding met andere professionals.
Are You In?

Spreker
Kirsten van Loon is een enthousiaste Customer Experience expert & LinkedIn trainer. Kirsten  leert professionals en ondernemers tools te gebruiken om duurzame (klant)relaties op te bouwen en samen te groeien. Zoals het in kaart brengen van klantreizen en gebruik van LinkedIn. Zij deelt graag de kansen die je als professional kunt pakken. Ze gelooft in kennisdeling en elkaar helpen.

Deel dit artikel