Event: De toekomst is elektrisch

Als je duurzaam onderweg wilt zijn, is een elektrische auto je beste optie. Daarom zie je er steeds meer op de weg. Wij horen van onze ondernemers wel dat er nog veel vragen leven rond dit onderwerp. Daarom licht Marina van Helvoort tijdens dit event de wereld van elektrisch rijden toe. Meld je snel aan voor het event, dan heb je op al je vragen antwoord. En je maakt kans op een premium lidmaatschap van de Vereniging Elektrische Rijders én kaarten voor de EV Experience op het circuit van Zandvoort!

time 13:30 - 14:30 date 6 juli 2021 digitaal event Digitaal event prijs Gratis Aanmelden via Eventbrite externe link

Elektrisch autorijden is bezig aan een opmars. Niet in de laatste plaats vanwege de milieuvoordelen. De overheid stimuleert daarom elektrisch rijden in Nederland. En wij ook. Tijdens dit event staan we stil bij de voor- en nadelen van elektrisch rijden. We testen je kennis met een quiz, en belonen die kennis met mooie prijzen.

Interesse in elektrisch rijden groeit
Wij zien dat steeds meer ondernemers hun autopas van MKB Brandstof gebruiken om te laden en we plaatsen steeds meer laadpalen bij mensen op de zaak of thuis. We horen ook dat veel ondernemers nog twijfelen of elektrisch rijden nou wel zo verstandig is. De hogere aanschafwaarde, hoeveel kilometer kan je nu echt rijden voordat je weer moet laden en hoe lang duurt dat laden precies, zijn voorbeelden van vragen. Hierop zal Marina van Helvoort van de Vereniging van Elektrische Rijders antwoord geven.

Test je kennis en win
We starten en eindigen dit event met een aantal quizvragen. We zijn erg benieuwd hoeveel kennis er al is over elektrisch rijden bij de deelnemers. En hoe die kennis is na de informatie van Marina. En bij een quiz horen natuurlijk prijzen. Onder de deelnemers verloten we 10 premium lidmaatschappen van de VER met daarbij 2 toegangskaarten voor de EV Experience op het circuit van Zandvoort In september. Daar kan je kennis maken met elektrisch rijden. Houd je mobiele telefoon bij de hand tijdens dit event, het wordt een interactieve sessie.

Word lid van de VER
VER is dé stem van de elektrische rijder en de onafhankelijke informatiebron en ontmoetingsplek voor de (toekomstige) elektrische rijder. Land in een warm nest en krijg tips en trics: word gratis lid.

Wie is Marina?

Marina is de trotse mede-eigenaar van E-Division. Ze heeft de De Nationale EV-helpdesk opgezet en is bestuurslid van de VER. Zij is een echte EV-ambassadeur en heeft al veel rijders en professionals in en buiten de mobiliteitsbranche geholpen met haar kennis en inzichten.

Wat is de EV Experience
De EV Experience vindt plaats op 24, 25 en 26 september 2021. De rook van de Formule 1 op Circuit Zandvoort is dan net opgetrokken en het circuit wordt omgebouwd tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland. De laatste EV’s staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen worden pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken. Talloze inspirerende workshops over de overstap naar elektrisch in de VIP Lounges boven de pitboxen. En je krijgt informatie over andere e-mobility solutions zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles. Tijdens dit event winnen 10 deelnemers 2 toegangskaarten en een premium jaar-lidmaatschap van de VER.