EV Experience

Als de rook van de Formule 1 op Circuit Zandvoort is opgetrokken bouwen wij het circuit om tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland! Wil je er ook bij zijn, koop dan je ticket met korting.

time 10:00 - 17:00 date 24 september 2021 digitaal event Digitaal event prijs 25 euro (met kortingscode EVEXPMKBBRANDSTOF) Aanmelden (via EV Experience) externe link

2e editie EV experience
Dit jaar wordt de 2e editie van de EV Experience gehouden, op 24, 25 en 26 september 2021. De eerste was vorig jaar tijdens de intelligente lockdown. "We waren toen meer jurist dan evenementenorganisator," geeft Maarten aan. "We konden alles zo inrichten dat we een doorstroom-locatie werden en daarmee waren we het enige evenement in Europa dat door mocht gaan. Voor dit jaar borduren we voort op het draaiboek van vorig jaar. Aangezien 3 weken voor ons event, de Formule 1 wordt gehouden, kunnen wij met 99% zekerheid zeggen dat het doorgaat. Je zit bij ons event niet schouder aan schouder op de tribune, dat scheelt ook."

Kortingscode

Je eerste elektrische autorit doen in Zandvoort? Wij mogen je een mooie korting aanbieden. Via deze link en met deze code: EVEXPMKBBRANDSTOF koop je je Experience Ticket met 10 euro korting, je betaalt 25 euro ipv de standaard 35 euro.
Tot eind september!

Voor wie is dit event?
Voor iedereen die rondloopt met de gedachte; ik wil wel overstappen naar een elektrische auto, maar ik weet niet hoe. Tijdens het event worden al je logistieke en fiscale vragen beantwoord. Zowel voor gehele wagenparken als voor zzp'ers. Naast de aanschaf van de auto moet je  rekening houden met de laadmogelijkheden. Er worden meerdere workshops georganiseerd door de Vereniging Elektrische Rijders (VER). Naast al deze kennis gaat het erom elektrisch rijden te ervaren. Alle automerken zijn aanwezig en daarnaast verschillende tweewielers. Je kan gewoon zelf in een elektrisch auto op het circuit rijden. Je voelt de acceleratie en je stapt met een glimlach uit, gegarandeerd."

Kom langs

Naast de vele automerken is MKB Brandstof er ook op de EV Experience. Wij hebben onszelf als doel gesteld dat in 2025 al onze ondernemers klimaatpositief onderweg zijn. Voor een deel van onze ondernemers is elektrisch rijden een mooie invulling. En het mooie is dat je met onze autopas nu al kan laden. Deze laadpas werkt in Nederland bij alle laadpalen én in Europa! Ook zullen wij in onze pitbox onze verschillende laadpaal-opties tonen. Er zijn elke dag verschillende collega’s van MKB Brandstof aanwezig om met je in gesprek te gaan over klimaatpositief ondernemen en meer.