Elektrisch rijden, wil je straks niet anders meer?

Nieuwe auto voor de zaak nodig, wordt het fossiel of elektrisch? Er zitten aan beide voor- en nadelen. Om de afweging wat makkelijker te maken hebben wij twee echte kenners van elektrisch rijden uitgenodigd om hun ervaringen met jou te delen.

time 15:00 - 16:00 date 21 januari 2021 digitaal event Digitaal event prijs Gratis Meld je aan externe link

Iedereen elektrisch?
Meer ondernemers willen elektrisch gaan rijden, blijkt uit onderzoek. Wij sluiten daarbij aan, want een van onze doelen is duurzaamheid gemakkelijker te maken, dus ook elektrisch rijden. Je kan bijvoorbeeld gewoon je autopas blijven gebruiken, want daarmee kan je nu al laden. 

Maar hoe dan?
We snappen wel dat het vragen oproept. Zo'n elektrische auto is toch echt wat anders. En het lijkt een stuk duurder. Of valt dat eigenlijk wel mee en zijn er veel meer voordelen op zowel de korte als lange termijn?

Tijdens dit webinar leggen Patrick en Danielle Hoogendijk (broer en zus) je alles uit over elektrisch rijden. Zelf rijden ze al ruim 6 jaar elektrisch en ze delen graag hun ervaringen. Ze vertellen over de ontwikkelingen in het elektrische landschap en geven advies over waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische auto. Je krijgt antwoord op al je vragen. 

Fiscale regels
Ook zullen we nog even stilstaan bij de nieuwe fiscale regels in 2021 omtrent elektrisch rijden. In een duidelijk overzicht zetten we alle regels en mogelijk fiscaal voordeel op een rijtje.

Wie is Danielle?

Ze is begonnen als pionier in de internetbranche en is elektrisch-rijden-ambassadeur. Danielle heeft unieke kennis over elektrisch rijden en deelt die graag. Met New Hippy maakt ze haar missie tastbaar; “Nederland het duurzaamste land ter wereld maken". Zo heeft ze ook projecten opgezet als Elektrisch Rijden Coach 2018 en de Elektrisch Rijden Rally 2017 van Rotterdam naar Barcelona. 

Wie is Patrick?

Patrick rijdt net als Daniëlle al jarenlang in verschillende elektrische auto’s. Hij is al sinds zijn vroege jeugd gek van auto’s en computers en is een wandelende Google op beide gebieden. Zijn zus zegt vaak gekscherend don’t ask Google ask my brother. Zijn droom, rijden in een Porsche heeft hij waargemaakt maar 3 jaar geleden ingeruild voor zijn nieuwe elektrische droom een Tesla model S.

Deel dit artikel