Een andere kijk op thuiswerken & mobiliteit

Thuiswerken is voor veel organisaties een blijvend onderdeel. Maar hoe regel je dit goed voor je medewerkers en je bedrijf? Tijdens dit event legt Esther Flipse van Merknemers je uit hoe je een beleid rond thuiswerken en mobiliteit opzet. En geeft ze tips hoe collega's in verbinding blijven met de organisatie.

time 15:00 - 16:00 date 25 maart 2021 digitaal event Digitaal event prijs Gratis, maximaal 45 deelnemers Meld je aan externe link

Bij MKB Brandstof werken we zoveel mogelijk vanuit huis en dat blijven we voorlopig ook nog wel doen. Ook zijn we bezig met plannen om dit structureel te maken. Onze invulling hebben we samen met Esther Flipse van Merknemers opgezet. Het is heel nuttig om dit goed vast te leggen. We delen graag onze ervaringen met je. 

Veel medewerkers geven aan ook na corona -deels- thuis te willen werken. Tijdens dit event vertelt Esther praktisch over hoe je een beleid opzet voor thuiswerken en mobiliteit. Wat zijn de plichten en rechten en hoe faciliteer je je medewerkers het beste? Wat zijn de kosten, en hoe financier je dat? Verder geeft ze tips hoe je verbinding houdt tussen collega's en de organisatie.

Thuiswerkbeleid
Naast de voor- en nadelen van thuiswerken komen de fiscale regels en vrijstellingen aan bod.  Ondertussen zijn er ook best veel regels ontstaan. Deze heeft Esther mooi op een rijtje gezet. Zo maak je na dit event optimaal gebruik van diverse regelingen.


Mobiliteitsbudget
Op het gebied van mobiliteit zijn er verschillende mogelijkheden om juist nu actie te ondernemen. Om bijvoorbeeld te besparen op mobiliteitskosten. En er is een mooie koppeling te maken met het thuiswerkbeleid. Door bijvoorbeeld even goed door je lopende contracten te lopen en over te stappen naar een wendbare aanpak. Nu is de tijd. Door middel van praktijkvoorbeelden legt Esther uit hoe je deze zaken aanpakt.

Wil je op een andere manier kijken naar je thuiswerk- en mobiliteitsbeleid van je organisatie? Meld je dan aan voor dit event. We kunnen maximaal 45 deelnemers toelaten.

Wie is Esther?

Esther Flipse is een HR specialist in hart en nieren. Met meer dan twintig jaar ervaring mag zij zich met recht een autoriteit noemen. Ze heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van modern werkgeverschap. Haar kennis van wet- en regelgeving en de fiscus is altijd actueel. Zij is een bevlogen vakvrouw die met passie en enthousiasme spreekt over moderne arbeidsbeloning. Ze wordt regelmatig ingehuurd als docent door de HR-Academy.

Esther is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont in Laren. Haar vrije tijd besteed ze bij voorkeur in de keuken of in een goed restaurant samen met haar familie en vrienden.

 

Deel dit artikel