Ervaren accountmanager

Maak jij, samen met de binnendienstmedewerker, van ons ambitieuze salesprogramma een daverend succes? Zetten jullie de toon voor ons nieuwe salesteam?

Wij zoeken een ervaren, inventieve en bevlogen accountmanager, die een duurzaam netwerk van samenwerkende partners voor ons opzet. Een cruciaal netwerk voor de groei en het succes van MKB Brandstof!

Jouw rol
Als onze allereerste accountmanager (!) ben jij de spil van dit nieuwe programma. Heel Nederland is jouw canvas. Je creëert duurzame samenwerkingen, met meerwaarde voor MKB Brandstof én haar partners. Dat doe je gelukkig niet allemaal alleen. Jouw binnendienstcollega helpt je enorm bij de realisatie van onze ambities.

Ben jij dit?
Het opstellen van een sales- en acquisitieplan is voor jou een fluitje van een cent omdat je het vaak gedaan hebt. Je hebt de kennis, creativiteit en het vertrouwen om heel snel operationeel te zijn en succes te boeken!

Eenmaal op pad leg je makkelijk contact en ben je een geboren verkoper én relatiebeheerder. Partners lopen met jou weg omdat je zegt waar het op staat zonder eromheen te draaien. Echt op z’n Rotterdams dus. Je bent zeer gedreven en je voelt het als jouw verantwoordelijkheid om nieuwe partners te vinden, hen blijvend te enthousiasmeren en het netwerk uit te bouwen.

Je krijgt energie van een baan waarbij ieder moment anders kan zijn! Je werkt graag samen en creëert een handige manier van werken die bruikbaar is voor anderen. Goed luisteren, enthousiasmeren, motiveren: check. Zo zet jij de toon voor ons nieuwe salesteam, dat de komende jaren uiteraard sterk groeit.

Onze stevige ambities en uitdagende doelstellingen brengen je niet uit balans. Resultaten die je niet haalt zie jij als kansen om het beter te doen. Jouw successen? Die vier je. En daar houden we van.

Een greep uit je taken

 • Ons distributienetwerk uitbreiden door potentiële partners te bezoeken. Je zet succesvolle samenwerkingen op die wederzijds aantrekkelijk en inspirerend zijn.
 • Pro-actief contact houden met onze samenwerkingspartners, door ze te bezoeken en met hen mee te denken over hoe zij toegevoegde waarde creëren voor hun klanten en/of leden.
 • Gedegen kennis van de markt opbouwen, zodat je goed kunt bepalen hoe het voor alle partijen aantrekkelijk is om samen te werken.

Wat neem je mee?

 • Minstens vijf jaar relevante ervaring met aantoonbare resultaten.
 • Een zelfstandige en proactieve werkhouding.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime dienstverband, met goede balans tussen werk en privé.
 • Een boeiende en afwisselende rol in een enthousiast team.
 • Een passend marktconform salaris (max € 50.800,00 per jaar) volgens ons open en eerlijke beloningssysteem.
 • Een elektrische auto van de zaak.
 • Ontwikkeling van jouw talenten en een positieve werksfeer.
 • Een ruim opleidingsbudget (ontwikkel vooral waar je van nature goed in bent).
 • Om je werk goed te kunnen uitvoeren is er uiteraard een telefoon, laptop, op kantoor een verse lunch met je collega’s en écht goede koffie en thee!

Wie zijn wij dan?
Als Rotterdams bedrijf bedienen wij 50.000 zelfstandige ondernemers in heel Nederland. We maken het ze makkelijk met de autopas voor Tanken, Carwash, Parkeren en E-laden, 100% fiscusproof op één verzamelfactuur. En een gratis adviesdesk voor fiscale vragen rondom mobiliteit.

Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer. Zo is het onze ambitie om een sleutelrol te spelen in de energietransitie. Daarom werken we hard aan nieuwe oplossingen voor duurzame mobiliteit.

Onze cultuur
Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie. Meestal is dat fijn, soms is dat lastig. Je hebt bij ons alle vrijheid om je werk vorm te geven en geen baas die over je schouder meekijkt of je het wel goed doet. Je deelt je eigen werktijden in.

Maar met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Er is geen baas die jou de maat meet. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en zelf om begeleiding vragen. Als deze ruimte bij je past is dit een heerlijke omgeving. Als je liever van iemand hoort wat er exact van je wordt verwacht en wanneer, denk dan nog twee keer na voordat je reageert.

Is dit jouw baan?
Herken jij je in de functie en word je blij van onze bedrijfscultuur? Stuur dan je motivatie en cv vóór 3 augustus 2019 naar werken@mkb-brandstof.nl, ook als je nog vragen hebt over de vacature.

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.