All-round online marketeer gezocht

Ben jij een online marketeer met kijk op merkontwikkeling?

Ons team Merk & Communicatie zoekt een online marketeer die helpt de online interactie met ons merk soepel te laten verlopen. Elke prospect moet de stap zetten van geïnteresseerde lead naar tevreden klant, ga jij daarvoor zorgen?

Ben jij dit?

Je leest alle vooraanstaande marketingblogs en volgt het liefst jaarlijkse trainingen om bij te blijven in je vak. Voor de interne teams ben jij de expert die elke campagne slim inricht. Je bent een echte probleemoplosser die met zelfstandig systematisch onderzoek tot slimme oplossingen komt. Je hebt vaker samengewerkt met externe bureaus en weet hoe je een heldere briefing formuleert. Je bent voor hen opdrachtgever en sparringpartner tegelijk. Met zicht op het eindresultaat houd je regie over het hele proces. En ondertussen pak je zelf ook graag projecten op om uit te voeren.

Zo ziet de rol eruit

In samenwerking met ons digitale bureau bewaak en optimaliseer je de (digitale) klantreis. Je zorgt dat MKB Brandstof aanwezig is bij de juiste touchpoints om zowel het merk verder te verstevigen als effectief en efficiënt conversies te realiseren. Dat is zo'n 70% van je werk. De andere 20% houd je je bezig met bewaken van ons merk in de online omgeving. En die laatste 10% is voor de gezelligheid.

We hebben onze online marketingaanpak kritisch onderzocht. Jij werkt de geïdentificeerde kansen uit met onze partners. Daarbij hoort het beoordelen, indiceren en diagnosticeren van een grote diversiteit aan problemen. Je hebt een proactieve houding en anticipeert op zaken voordat die tot knelpunten leiden. Je stelt concrete doelen en doet er, rekening houdend met het gezamenlijk belang, alles aan om die te halen. Je bent voortdurend gericht op verbetering.

Een greep uit je taken

• Regie voeren op doorlopende (always-on) online campagnes (SEO, SEA, social media en online advertising).
  • Aansturen van partners in het optimaliseren van campagnes.
  • Samenwerken met een data-analist, het marketingteam, een (extern) online marketingbureau, onze IT-afdeling, en ons innovatie-team.
  • Eigenaarschap nemen over het aanmeldproces.
  • Vergroten van conversie op de website.
  • Het verbeteren van de conversieratio in onze aanmeldfunnel.
  • Up-to-date houden van de website (op het vlak van meta-tags, Google Tag Manager, juiste headers)

Quote Jochem Paarlberg, product manager: "Het succes van MKB Brandstof is onder andere gebaseerd op onze online marketing. We hebben grote ambities die we de komende jaren gaan waarmaken. We zoeken het talent dat hier aan wil bijdragen.”

Dit neem jij mee

• Je beheerst het volledige spectrum van online marketing. Van de voorkant van de oriëntatie, bijvoorbeeld door content in te zetten en leads te verzamelen tot aan de meest eenvoudige manier van onboarden.
  • Je weet hoe je technisch een campagne inricht.
  • Je kent je weg in HTML en CSS.
  • Kennis van een of meer programmeertalen is een pré.
  • Je richt op logisch niveau zelf een campagne zelf in met een juiste flow.
  • Je hebt oog voor detail en je bent kritisch.
  • Je hebt een eigen visie op jouw vakgebied en bent daarin een natuurlijk leider. Maar op basis van goede argumenten combineer je jouw visie net zo makkelijk met de mening van anderen.

Je bent thuis in de volgende programma's:

• Google Marketing Platform.
  • Google Analytics.
  • Google Ads.
  • 360 suite.

Wij bieden jou

• Een dienstverband van 24 - 32 uur.
  • Een passend marktconform salaris (€ 52k per jaar obv full time) volgens ons open en eerlijke beloningssysteem.
  • Een ruim opleidingsbudget (ontwikkel vooral waar je van nature goed in bent).
  • Een vitaliteitsbeleid waar je harder van gaat lopen.
  • Een telefoon en laptop.
  • Een boeiende en afwisselende rol in een enthousiast team.
  • Ontwikkeling van jouw talenten en een fijne werksfeer.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Dit doen wij

Met onze diensten voor Tanken, Laden en Parkeren bieden wij meer dan 50.000 ondernemers administratief gemak. Maar ook voor een laadpalen-abonnement en fiscaal advies rondom mobiliteit kan je bij ons terecht. We zijn een gedreven dienstverlener, ook als werkgever. Werkgeluk staat bij ons centraal.

Onze cultuur

Je hebt bij ons alle vrijheid om je werk vorm te geven en je bepaalt je eigen werktijden. Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie. Meestal is dat fijn, soms is dat uitdagend. Want met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Er is geen baas die jou de maat meet; dat doen we met elkaar in zelfsturende teams. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en feedback durven vragen en geven. Als deze ruimte bij je past is dit een heerlijke omgeving.

Is dit jouw baan?

Herken jij je in de functie en word je blij van onze bedrijfscultuur? Stuur je motivatie en cv dan naar werken@mkb-brandstof.nl. Mail ook naar dit adres als je vragen hebt over de vacature.

Solliciteren tijdens corona

Hoewel we ervan overtuigd zijn dat we binnenkort weer op kantoor werken en elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten, is het advies nu nog om contact te vermijden. Maar onze missie wacht niet en het werk gaat door. Dus we blijven op zoek naar connectie, al is het digitaal.

Als je wordt uitgenodigd voor een kennismaking zal het eerste gesprek via videobellen zijn. Geen zorgen, we sturen je alle uitleg in de uitnodigingsmail. En als je vragen of zorgen hebt, horen we die graag via werken@mkb-brandstof.nl.

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.