De tankpas van MKB Brandstof is niet zomaar een autopas

De beste nationale tankpas voor ondernemers

Waarom onze tankpas?

  • Eén autopas voor tanken, laden en parkeren.
  • Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur.
  • Ook afrekenen voor carwash, motorolie en meer.

Veel ondernemers zonder autopas declareren de btw van hun tankbeurten niet of nauwelijks bij de fiscus. Dit scheelt al gauw zo'n 15 tot 20 euro per tankbeurt. Gebruik je de autopas van MKB Brandstof als tankpas dan verdient deze zichzelf dus al binnen vier tankbeurten terug. En wist je dat je bij een privé-auto die je zakelijk inzet, ook de btw op brandstof en andere gebruikskosten van de auto (onderhoud, carwash en parkeren) terug mag vorderen?

tankpas van mkb brandstof voor ondernemers

Dé tankkaart van Nederland
Met onze autopas ben je niet gebonden aan één brandstof-leverancier. Je kan er namelijk overal in Nederland mee tanken. Zo profiteer je van de onderlinge prijs- of kwaliteitsverschillen. Je bent daardoor vaak goedkoper uit dan met een merkgebonden brandstofpas. Alle tankstations vind je eenvoudig via onze gratis app Tanken met MKB Brandstof.  En daar zie je ook waar je het voordeligst tankt. Een slimme ondernemer bespaart tijd én geld met de nationale tankpas van MKB Brandstof.

Waarom een autopas voor carwash en parkeren?

Heb je geen autopas, dan kost dat veel extra tijd en geld. Want de administratie van losse bonnen is tijdrovend en kostbaar. Het administreren van een los bonnetje kost 1,50 euro vanaf de boeking tot aan het opstellen van de jaarcijfers. Het verwerken en uitbetalen van declaraties van medewerkers kost zelfs 7,50 euro. Dat besteed je liever ergens anders aan.

Je administratie fiscusproof met de autopas
Veel ondernemers zonder tankpas weten niet dat de fiscus bonnen zonder naamsvermelding niet erkent als volwaardige factuur. Hierdoor lopen zij een fors bedrag aan btw-teruggave mis of kunnen bij controle een naheffing krijgen. Met de handige apps en de autopas van MKB Brandstof kun je afrekenen voor tanken, laden, parkeren, én wassen, en komen al je uitgaven fiscusproof op één verzamelfactuur.

Eén autopas voor tanken, laden en parkeren.
Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur.
Ook afrekenen voor wassen, motorolie en meer.

Maandbijdrage per autopas

8,90 euro

(inclusief alle handige diensten)

Actie
3 maanden
4,95
100% fiscusproof

Het kennismakingstarief voor de eerste drie maanden geldt bij aanmelding vóór 30 september.

Kosten transacties

Tanken
0 cent
Carwash
20 cent
Parkeren
20 cent
Laden
20 cent